Miljoenen besparen?

cover Skipr: Miljoenen besparen door minder meters te makenVoor Skipr (december 2010) heb ik een artikel geschreven over de financiering van bouw in de gezondheidszorg. Het rapport Bouw en Diversiteit van Wonen voorspelt in de cure forse besparingen door de afschaffing van het bouwregime. In de care lijkt volgens het rapport de kwaliteit van wonen toe te nemen. Vastgoed- en financieringsdeskundigen reageren: Johan Paul (Coresta), René van Duuren (Blanxx), Linze Dijkstra (ABN AMRO), Gijs van Wijgerden en Erwin Snijders (ING), Miranda Sulzle (MVGM), Peter de Kubber (Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Aline Poolen (woon- zorg- en dienstencenrum Bethanië). Artikel: Minder meters maken.

This entry was posted in portfolio and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.