Expertise

Mijn specialisme is de gezondheidszorg. Daarover heb ik in de loop der jaren veel kennis opgedaan. Binnen de zorg richt ik me voornamelijk op beleid, management en wet- en regelgeving, maar ook op de beleving van individuele zorgvragers en hulpverleners.
Naast de gezondheidszorg schrijf ik over onder meer onderwijs, bouw, de woningmarkt, ondernemerschap en ict.

Ik heb ruime ervaring met de verschillende genres in de journalistiek, zoals interview, reportage, analyse, verslaggeving en eindredactie. Zie ook Ik schrijf.
Verder heb ik mijn sporen verdiend in de communicatie. Ik adviseer over het beleid van organisaties, de inzet van (publicitaire) middelen, de opzet van digitale of papieren media (zoals websites of tijdschriften) en kansen voor kwaliteitsverbetering en innovatie.

Ook ben ik een bedreven teamspeler. Ik kan goed organiseren en delegeren, heb affiniteit met aangrenzende creatieve vakgebieden als design, beleidsontwikkeling, fotografie, management en ICT-ontwikkeling en heb een goede spreek-, luister- en leesvaardigheid van Engels en Duits.

Als journalist en tekstschrijver ben ik zonder meer in het hele land inzetbaar. Plaatsen als Ede, Wageningen, Veenendaal, Arnhem, Barneveld en Amersfoort (regio Gelderse Vallei) zijn voor mij naast de deur.